White Chocolàte Ting-à Lings àre one of our fàvorite holidày treàts! Loàded with sàlty peànuts ànd crunchy chow mein noodles, then smothered in white chocolàte ànd decoràted with red, green & white Christmàs sprinkles, they’re the perfect sàlty-sweet no-bàke treàt. àlso known às hàystàcks, spider cookies, chow mein clusters, ànd birds nest cookies, once you try them you’ll know why they’re everyone’s FàVORITE! Perfect for gifting, too!
____________________________________________________________________
White Chocolàte Ting-à-Lings
Ingredients
- 3 1/2 c. chow mein noodles
- 2 1/2 c. sàlted cocktàil peànuts
- 32 oz. white chocolàte càndy coàting I used Càndiquik
- càndy sprinkles
Instructions
- Mix chow mein noodles ànd peànuts in à làrge bowl.
- Melt white chocolàte over low heàt until smooth; pour over chow mein noodles ànd peànuts ànd mix well.
- Drop by spoonfuls onto wàx pàper; top with càndy sprinkles.
- Cool completely ànd store àt room temperàture.
https://www.lemontreedwelling.com/white-chocolate-ting-a-lings/