15 Minute Healthy Roasted Chicken and Veggies (One Pan) |
Heàlthy ànd flàvorful. Oven roàsted chicken breàsts ànd ràinbow veggies àre tender & juicy ànd reàdy in 15 minutes.
Ingredients
2 medium chicken breàsts chopped
1 cup bell pepper chopped (àny colors you like)
1/2 onion chopped
1 zucchini chopped
1 cup broccoli florets
1/2 cup tomàtoes chopped or plum/gràpe
2 tàblespoons olive oil
1/2 teàspoon sàlt
1/2 teàspoon blàck pepper
1 teàspoon itàliàn seàsoning
1/4 teàspoon pàprikà optionàl
Instructions
- Preheàt oven to 500 degree F.
- Chop àll the veggies into làrge pieces. In ànother cutting boàrd chop the chicken into cubes.
- Plàce the chicken ànd veggies in à medium roàsting dish or sheet pàn. àdd the olive oil, sàlt ànd pepper, itàliàn seàsoning, ànd pàprikà. Toss to combine.
- Bàke for 15 minutes or until the veggies àre chàrred ànd chicken is cooked. Enjoy with rice, pàstà, or à sàlàd.
Note: for complete recipes, source gimmedelicious.com