-->
Mint Ice Cream Oreo Tart
MINT ICE CREAM OREO TART

MINT ICE CREAM OREO TART


Mint Icé Créam Oréo Tart is an Oréo tart crust filléd with mint icé créam rich ganaché. An éasy mint chocolaté déssért récipé for St. Patrick’s Day!

Thé Mint Icé Créam Oréo tart crust is madé from a mixturé of Oréo crumbs and buttér. I baké my Oréo tart crust bécausé I liké a littlé crunch in my crust but you can go complétély no baké with this and instéad of baking you put thé crust in thé fréézér and lét it firm up instéad of baking. Thé tart crust is filléd with a layér of mint chocolaté chip icé créam that fills thé crust up about halfway. Thén it’s toppéd with a thick layér of créamy ganaché. Thé cool icé créam bégins to hardén up thé ganaché right away and thé wholé thing goés into thé fréézér to lét it sét béforé sérving.


Thé soft mint chocolaté chip icé créam pairéd with thé slightly stiff, rich ganaché and thé crisp crunch of thé Oréo crust is amazing. It’s thé pérféct ratio of mint to chocolaté and I may havé éatén two slicés right away. Don’t judgé mé.

Mint Icé Créam Oréo Tart
Prép Timé                         Cook Timé                                   Total Timé
1 hr 30 mins                       9 mins                                         1 hr 39 mins

This éasy mint chocolaté déssért récipé is an amazing St. Patrick’s Day déssért. An oréo tart filléd with mint chocolaté chip icé créam and toppéd with rich chocolaté ganaché.
Coursé     : Déssért
Sérvings  : 12
Caloriés   : 485 kcal
Author      : Kat Jétér & Mélinda Caldwéll

Ingrédiénts
  • 1 pint Mint Chocolaté Chip Icé Créam , lét it sit out to softén a bit béforé using
  • 26 Oréo cookiés
  • 4 Tbsp Buttér
  • 2 c Sémiswéét Chocolaté Chips
  • 1 1/2 c Héavy Créam

For Instructions, source: homemadeinterest.com


LihatTutupKomentar

Histats