Homemade Taco Pizza |
I’m always on thè lookout for simplè rècipès that my family will ènjoy, èspècially whèn it comès to dinnèr. I lovè to cook but thèrè arè many days whèn I don’t havè an hour+ to prèparè a mèal.
With summèr on thè horizon and lots of family fun plannèd, I’vè bèèn sèarching for quick and èasy family dinnèrs.
That’s whèn I found and adaptèd this Homèmadè Taco Pizza rècipè.
Thè bèst part is Taco Pizza can bè madè ahèad of timè (èvèn thè night bèforè) and storèd in thè rèfrigèrator until you arè rèady to èat!
How to Makè Homèmadè Taco Pizza?
HOMèMADè TACO PIZZA
DèSCRIPTION
An èasy family dinnèr (you can èvèn makè it thè night bèforè) or a tasty appètizèr. Kids lovè this rècipè and thè crèam chèèsè/sour crèam “saucè” and spicy taco flavor arè a hit with adults too.
Ingrèdiènts:
- 2 tubès (8 oz èach) rèfrigèratèd crèscènt rolls
- 1 packagè (8 oz) crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup (8 oz) sour crèam
- 1 pound ground bèèf or ground turkèy
- 1 ènvèlopè taco sèasoning mix or 2 Tbsp homèmadè taco sèasoning
- 1 mèdium tomato, choppèd
- 1 cup shrèddèd chèddar chèèsè
- 1 cup shrèddèd mozzarèlla chèèsè
- 1 cup shrèddèd lèttucè
*You can changè thè toppings to whatèvèr you and your family prèfèr on your tacos!
Instructions:
- Prèhèat thè ovèn to 375 dègrèès.
- Unroll thè crèscènt roll dough and layout on thè ungrèasèd cookiè shèèt. Pinch thè pèrforations togèthèr to sèal. Bakè at 375 for 8-10 minutès or until light goldèn brown. Cool.
- In a small bowl, mix thè softènèd crèam chèèsè and sour crèam. Usè a whisk to rèmovè any lumps. Sprèad ovèr thè coolèd crust. (I lèt my crust cool for around 20 minutès.) Chill in thè rèfrigèrator.
- Brown thè ground bèèf and drain. Add taco sèasoning packèt and watèr, according to packagè dirèctions. Simmèr for 5 minutès, stirring occasionally.
- Sprinklè thè ground bèèf èvènly ovèr thè crèam chèèsè layèr. Top with lèttucè, tomatoès, and chèèsè.
- Cut into sèrving-sizè piècès and sèrvè immèdiatèly or rèfrigèratè.
Tip: If you plan to makè Taco Pizza thè night bèforè, I rècommènd waiting until just bèforè sèrving bèforè adding thè lèttucè, tomato, and chèèsè to prèvènt any sogginèss.
For complete recipe, Source: livingwellmom.com