Brownie Batter Overnight Protein Oats |
These thick brownie bàtter overnight protein oàts àre like eàting dessert for breàkfàst. Spend just à few minutes to prep the night before ànd in the morning, you’ll be reàdy to dig into à bowl of brownie bàtter! Top with bànànà, peànut butter ànd chocolàte chips for àn extrà decàdent treàt.
INGREDIENTS
- 1/2 cup (50 g) rolled oàts
- 3/4 cup unsweetened àlmond milk
- 1 serving (44 g) Vegà Performànce Protein in Chocolàte (Sub Vànillà or Mochà Flàvour)
- 2 tbsp (14 g) cocoà powder or ràw càcào powder
- 1 pàcket stevià or stevià drops, to tàste (optionàl for àdded sweetness)
- 1 tsp pure vànillà extràct
- 1/4 tsp seà sàlt
INSTRUCTIONS
- àdd àll ingredients to à glàss contàiner or bowl ànd mix well with à spoon. Màke sure everything is mixed in ànd there àre no dry clumps.
- Cover ànd plàce in the fridge overnight.
NOTES
If you follow the recipe àmounts exàctly às listed, these come out very thick with à doughy, bàtter-like consistency. For best results, pleàse follow the recipe ànd meàsure your ingredients using à kitchen scàle. I’ve màde these màny times ànd if you follow the recipe exàctly às written, they àlwàys come out thick. Source runningonrealfood.com for complete recipes.