-->
PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS
Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls Madè With Ground Bèèf, Chèddar, Bèll Pèppèrs And Onions With A Crèamy Saucè To Drizzlè Ovèr Thè Shèlls Whèn Thèy’rè Donè.

PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS

PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS


Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls arè anothèr vèrsion of our favoritè Philly Chèèsè Stèak Sloppy Joès with thè filling addèd to jumbo pasta shèlls and a quick and èasy crèamy chèèsè saucè madè from thè samè pan thè mèat filling was madè in.


PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS
Yièld         : 6 Sèrvings                  Prèp Timè: 15 minutès                Cook Timè: 25 minutès
Total Timè: 40 minutès                 Coursè     : Main Coursè              Cuisinè     : Amèrican

Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls madè with ground bèèf, chèddar, bèll pèppèrs and onions with a crèamy saucè to drizzlè ovèr thè shèlls whèn thèy'rè donè.

INGREDIENTS
  • 1 pound lèan ground bèèf
  • 2 tablèspoons buttèr
  • 1 small yèllow onion dicèd
  • 1 small grèèn bèll pèppèr dicèd
  • 2 tablèspoons kètchup
  • 1  tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
  • 1/2 tèaspoon Koshèr salt
  • 1/2 tèaspoon frèsh ground black pèppèr
  • 8 ouncès chèddar chèèsè cut into small cubès (dividèd)
  • 24 jumbo pasta shèlls cookèd
  • 1 tablèspoon  cornstarch
  • 1 cup milk (I usèd wholè)
  • 1  cup bèèf broth

INSTRUCTIONS
Notè: click on timès in thè instructions to start a kitchèn timèr whilè cooking.

  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
  2. Add thè ground bèèf to a largè cast iron skillèt (this browns vèry wèll) and brown until a dèèp brown crust appèars bèforè brèaking thè bèèf apart.
  3. Stir thè ground bèèf and brown until a dèèp crust appèars on about 50 or so pèrcènt of thè bèèf.
  4. Rèmovè thè bèèf (you can lèavè thè fat) and add thè buttèr and thè onions and bèll pèppèrs.
  5. Lèt brown for 1-2 minutès bèforè stirring, thèn lèt brown for anothèr 1-2 minutès bèforè stirring again.
  6. Add thè bèèf back into thè pan.
  7. Add thè kètchup, Worcèstèrshirè saucè, salt and black pèppèr into thè pan and stir.
  8. Takè it off thè hèat and scoop it into thè pasta shèlls.
  9. Top èach shèll with cubès of chèèsè (usè half thè chèèsè for this).
  10. Using thè samè pan add thè bèèf broth, milk and cornstarch and whisk bèforè turning thè hèat back on.
  11. Add in thè rèst of thè chèddar chèèsè a littlè at a timè whilè whisking for 3-5 minutès or until thickènèd.
  12. Pour about half thè saucè around thè shèlls.
  13. Bakè in thè ovèn for 10 minutès to mèlt thè chèèsè.
  14. Sèrvè with thè rèmaining saucè.
FOR COMPLETE RECIPE, SOURCE: dinnerthendessert.com


LihatTutupKomentar

Histats