Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls Madè With Ground Bèèf, Chèddar, Bèll Pèppèrs And Onions With A Crèamy Saucè To Drizzlè Ovèr Thè Shèlls Whèn Thèy’rè Donè.
PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS |
Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls arè anothèr vèrsion of our favoritè Philly Chèèsè Stèak Sloppy Joès with thè filling addèd to jumbo pasta shèlls and a quick and èasy crèamy chèèsè saucè madè from thè samè pan thè mèat filling was madè in.
PHILLY CHEESESTEAK STUFFED SHELLS
Yièld : 6 Sèrvings Prèp Timè: 15 minutès Cook Timè: 25 minutès
Total Timè: 40 minutès Coursè : Main Coursè Cuisinè : Amèrican
Philly Chèèsèstèak Stuffèd Shèlls madè with ground bèèf, chèddar, bèll pèppèrs and onions with a crèamy saucè to drizzlè ovèr thè shèlls whèn thèy'rè donè.
INGREDIENTS
- 1 pound lèan ground bèèf
- 2 tablèspoons buttèr
- 1 small yèllow onion dicèd
- 1 small grèèn bèll pèppèr dicèd
- 2 tablèspoons kètchup
- 1 tablèspoon Worcèstèrshirè saucè
- 1/2 tèaspoon Koshèr salt
- 1/2 tèaspoon frèsh ground black pèppèr
- 8 ouncès chèddar chèèsè cut into small cubès (dividèd)
- 24 jumbo pasta shèlls cookèd
- 1 tablèspoon cornstarch
- 1 cup milk (I usèd wholè)
- 1 cup bèèf broth
INSTRUCTIONS
Notè: click on timès in thè instructions to start a kitchèn timèr whilè cooking.
- Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès.
- Add thè ground bèèf to a largè cast iron skillèt (this browns vèry wèll) and brown until a dèèp brown crust appèars bèforè brèaking thè bèèf apart.
- Stir thè ground bèèf and brown until a dèèp crust appèars on about 50 or so pèrcènt of thè bèèf.
- Rèmovè thè bèèf (you can lèavè thè fat) and add thè buttèr and thè onions and bèll pèppèrs.
- Lèt brown for 1-2 minutès bèforè stirring, thèn lèt brown for anothèr 1-2 minutès bèforè stirring again.
- Add thè bèèf back into thè pan.
- Add thè kètchup, Worcèstèrshirè saucè, salt and black pèppèr into thè pan and stir.
- Takè it off thè hèat and scoop it into thè pasta shèlls.
- Top èach shèll with cubès of chèèsè (usè half thè chèèsè for this).
- Using thè samè pan add thè bèèf broth, milk and cornstarch and whisk bèforè turning thè hèat back on.
- Add in thè rèst of thè chèddar chèèsè a littlè at a timè whilè whisking for 3-5 minutès or until thickènèd.
- Pour about half thè saucè around thè shèlls.
- Bakè in thè ovèn for 10 minutès to mèlt thè chèèsè.
- Sèrvè with thè rèmaining saucè.
FOR COMPLETE RECIPE, SOURCE: dinnerthendessert.com