Tàco Filled Pàstà Shells Recipe : This recipe for tàco filled pàstà shells is àn eàsy one. It’s the perfect meàl for busy weeknights thàt the whole fàmily will love.
If your fàmily loves tàcos ànd pàstà shells, then here’s à greàt one for your next Tàco Tuesdày! It’s tàco filled pàstà shells thàt is cheesy ànd delicious. às with most of our Mexicàn dishes, we serve this one with chips ànd sàlsà ànd other fun toppings, like sour creàm ànd extrà shredded cheese.
Taco Filled Pasta Shells |
Ingredients
- 20 uncooked jumbo pàstà shells
- 1 1/2 lbs. ground beef
- 1 envelope tàco seàsoning mix
- 1 jàr sàlsà, divided
- 3 oz. creàm cheese, cubed
- 1 cup Mexicàn blend cheese, shredded
Instructions
- Preheàt the oven to 350 degrees.
- Cook the pàstà àccording to pàckàge directions. Dràin ànd rinse with cold wàter.
- In à làrge skillet, brown the ground beef until no longer pink ànd dràin.
- Stir in tàco seàsoning mix, 1 cup of sàlsà ànd creàm cheese. Stir in àbout 1/4 cup of shredded cheese.
- Fill eàch shell with ground beef mixture ànd plàce in à greàsed bàking dish. Top eàch shell with à drizzle of extrà sàlsà.
- Cover with foil ànd bàke for àbout 20 minutes until heàted through.
- Sprinkle with the remàining cheese ànd bàke, uncovered, for àbout 3-5 more minutes until the cheese is melted.
By Mitzi @WrittenReàlity
Full recipe, source : writtenreality.com