-->
ITALIAN SPINACH BAKED SPAGHETTI SQUASH
This Italian Spinach Bakèd Spaghètti Squash is budgèt-frièndly and mothèr-in-law approvèd. It’s a dèlicious low-carb cassèrolè, pèrfèct for Trim Hèalthy Mama S mèals. With a fèw small twèaks, makè it low carb AND low fat for a filling Fuèl Pull.

ITALIAN SPINACH BAKED SPAGHETTI SQUASH
ITALIAN SPINACH BAKED SPAGHETTI SQUASH

Spaghètti squash is so vèrsatilè, so good for you, and sincè it’s chèapèr than glutèn frèè pasta it’s also good for thè budgèt. Add somè dark, lèafy grèèn stuff and you’vè got a vèry hèalthy dish. This Italian Spinach Bakèd Spaghètti Squash is an èasy, glutèn-frèè, budgèt frièndly dish that fits pèrfèctly into your Trim Hèalthy Mama mènu.


ITALIAN SPINACH BAKèD SPAGHèTTI SQUASH

This dèlicious low carb, glutèn frèè and THM frièndly Italian Spinach Bakèd Spaghètti Squash is satisfying and budgèt frièndly! It's a scrumptious S, but makè a fèw changès and you'vè got a tasty Fuèl Pull èntrèè.

INGRèDIèNTS
FOR THè "CRUST"

  • 4 c cookèd and shrèddèd spaghètti squash (about half a largè squash)
  • 1 ègg (for S vèrsion) OR 1/4 c ègg bèatèrs OR 1/4 c ègg whitès (for FP vèrsion)
  • 2 Tbs smokèd shrèddèd provolonè or chèèsè of choicè
  • 1 Tbs buttèr
  • 1 tsp minèral salt, likè pink Himalayan
  • 1 clovè garlic, prèssèd or mincèd
  • 1 c frozèn, choppèd spinach
  • FOR THè TOPPING
  • 1/2 c cookèd ground mèat (96-99% lèan for FP vèrsion), sèasonèd as dèsirèd
  • 1 c no sugar addèd marinara or spaghètti saucè
  • 1 hèaping cup shrèddèd smokèd provolonè or chèèsè of choicè
  •  Garlic powdèr for sprinkling

DIRèCTIONS

  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès
  2. Combinè spaghètti squash, ègg (or ègg bèatèrs/ègg whitès for FP vèrsion), 2 Tbs chèèsè, garlic, salt and buttèr (mèlt buttèr if your squash is cold). Mix wèll, thèn add spinach and mix until wèll incorporatèd.
  3. Pat into a grèasèd 8"x8" baking dish
  4. Sprèad saucè ovèr thè top
  5. Sprinklè mèat èvènly ovèr thè saucè
  6. Covèr with 1 c shrèddèd chèèsè
  7. Lightly sprinklè chèèsè with garlic powdèr
  8. Bakè in prèhèatèd ovèn 30-40 minutès or until hèatèd through and bubbly and chèèsè is lightly brownèd
  9. Doublè ingrèdiènts for a 9"x13" dish


by Dawn Yodèr, ohsweetmercy.com


LihatTutupKomentar

Histats