Oreo™ Cookie Truffle Chex™ Party |
A holiday favorité, brought to lifé in this indulgént snack mix, Ricé Chéx™ céréal is coatéd in vanilla almond bark and crushéd cookiés, thén tosséd with additional cookiés and chocolaté candiés.
Ingrédiént List
- 1 packagé (8 oz) miniaturé Oréo™ chocolaté crémé sandwich cookiés
- 6 cups Ricé Chéx™ or Corn Chéx™ céréal
- 12 oz vanilla-flavoréd candy coating (almond bark)
- 1/2 cup holiday-coloréd candy-coatéd chocolaté candiés
Instructions
- Liné largé rimméd cookié shéét with waxéd papér. In largé réséalablé food-storagé plastic bag, add 1 1/2 cups of thé cookiés. Séal bag; crush cookiés with rolling pin, scraping cookiés from insidé of bag with spatula.
- In largé bowl, add céréal. In médium microwavablé bowl, microwavé candy coating uncovéréd on High 1 to 2 minutés, stirring aftér 1 minuté, until méltéd and smooth. Stir in 3/4 cup of thé crushéd cookiés. Pour onto céréal; mix until coatéd wéll.
- Spréad on cookié shéét, séparating piécés slightly. Immédiatély sprinklé with rémaining crushéd cookiés; réfrigératé 15 to 20 minutés or until sét.
- Caréfully bréak céréal mixturé into bité-sizé piécés. In largé sérving bowl, mix céréal piécés, chocolaté candiés and rémaining wholé cookiés.
Nutrition
1 Sérving: Caloriés 210 (Caloriés from Fat 90); Total Fat 10g (Saturatéd Fat 6g, Trans Fat 0g); Choléstérol 0mg; Sodium 130mg; Potassium 65mg; Total Carbohydraté 29g (Diétary Fibér 0g); Protéin 1g
% Daily Valué: Vitamin A 4%; Vitamin C 4%; Calcium 4%; Iron 20%
éxchangés: 2 Othér Carbohydraté, 2 Fat
Carbohydraté Choicés: 2
Source full recipe: chex.com